Νέα ημερομηνία για το 2nd Overall Practices for Adults

Το «2nd Overall Practices for Adults», δεν πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου,όπως είχε προγραμματιστεί, εξαιτίας των κακών καιρικών δυνθηκών και η διεξαγωγή του μετατέθηκε για το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

Τα πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονητικές  μονάδες διάρκειας 02:00 ωρών, που στηρίζονται στις αυξημένες εντάσεις και στη ταυτόχρονη  προπόνηση όλων των παραμέτρων  απόδοσης  (τεχνική, τακτική, ψυχοδιανοητικές  ικανότητες, φυσική κατάσταση),  με συγκεκριμένες  προπονήσεις που στηρίζονται στον συνδυασμό των καταστάσεων παιχνιδιού και των τακτικών στόχων.      

Στόχος της ΚΤΑ είναι να προσφέρει σε όσους ενήλικες παίκτες, είτε προπονούνται ήδη στις σχολές μας είτε όχι, το επιθυμούν, μια διαφορετική και ολοκληρωμένη σε μια προπόνηση, τενιστική εμπειρία, που πιστεύουμε ότι θα έρθει να συμπληρώσει  τόσο την συστηματική τους προπόνηση (αν έχουν) όσο και την συνολική τους απόδοση σε αγώνες τένις.

Υπεύθυνος Οργάνωσης είναι ο Γιώργος Καλοβελώνης, υπεύθυνος για την εκπόνηση και την  επίβλεψη της λειτουργίας του προγράμματος  είναι ο Τεχνικός  Διευθυντής  της Ακαδημίας  Μάνος  Μουλιανιτάκης, ενώ την πραγματοποίηση του προγράμματος  θα κάνουν  οι προπονητές της Ακαδημίας, μεταξύ των οποίων θα είναι ο Δημήτρης ΚαναβαράκηςΠιερ Μπισμπίκος και Νίκος Καλλίνικος.

Οι ώρες διεξαγωγής «2nd  Overall Practices for Adults by KTA», είναι  από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 και το κόστος συμμετοχής είναι  στα 25€ .Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας με email  τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής (επισυνάπτεται) στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 18:00.

Τα Overall Practices for Adults,  αποτελεί κομμάτι του ευρύτερου σχεδιασμού της ΚΤΑ για τους ενήλικες τη φετινή χρονιά, που περιλαμβάνει και ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες των ενηλίκων, τουρνουά μονών, διπλών και ομάδων .

Περισσότερες πληροφορίες  στη γραμματεία της ΚΤΑ καθημερινά από τις 17:00 έως τις 22:00, στο τηλέφωνο 210-8066162.

2nd overall poster