Αρχικη

Το 1995 ήταν η χρονιά που ο Γιώργος Καλοβελώνης δημιούργησε την Kalovelonis Tennis Academy, μέσα σε ένα πολύ όμορφο χώρο στην Πεύκη, που περιλαμβάνει 4 χωμάτινα και 2 από συνθετικό χόρτο γήπεδα. Από εκείνη τη χρονιά πέρασαν 22 χρόνια στα οποία η KTA καθιερώθηκε σαν μια εκ των κορυφαίων ακαδημιών της χώρας, δημιουργώντας και υποστηρίζοντας πολλούς από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες και παίκτριες, τόσο στις κατηγορίες των juniors όσο και στο επαγγελματικό επίπεδο.

 Address: Πελοποννήσου 3-5, Πεύκη  Phone: 210 8066162 Mobile:  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Πελοποννήσου 3-5, Πεύκη

Continue reading

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Address: Πελοποννήσου 3-5, Πεύκη Phone: 210 8066162Mobile: e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Continue reading

Νεα

Το 3ο τουρνουά της ‘’Championships Series’’ για το 2017  θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25 και 26/11/2017

Πελοποννήσου 3-5, Πεύκη

Η ΚΤΑ μετά τα 3 πρωταθλήματα Juniors που έχει ήδη πραγματοποιήσει  με μεγάλη επιτυχία, προχωρά στην υλοποίηση του φετινού της προγράμματος, με την διοργάνωση του πρώτου προγράμματος προπόνησης ενηλίκων με τον τίτλο «1st Overall Practices for Adults by KTA».

Περισσότερες πληροφορίες  στη γραμματεία της ΚΤΑ καθημερινά από τις 17:00 έως τις 22:00, στο τηλέφωνο 210-8066162.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 210 8066162

Continue reading

Ακαδημία

Η αρχή της καινούργιας εποχής

Το 1995 ήταν η χρονιά που ο Γιώργος Καλοβελώνης δημιούργησε την Kalovelonis Tennis Academy, μέσα σε ένα πολύ όμορφο χώρο στην Πεύκη, που περιλαμβάνει 4 χωμάτινα και 2 από συνθετικό χόρτο γήπεδα. Από εκείνη τη χρονιά πέρασαν 22 χρόνια στα οποία η KTA καθιερώθηκε σαν μια εκ των κορυφαίων ακαδημιών της χώρας, δημιουργώντας και υποστηρίζοντας πολλούς από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες και παίκτριες, τόσο στις κατηγορίες των juniors όσο και στο επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα και μετά από τη πολυετή επιτυχημένη πορεία, η Ακαδημία προχωράει στο επόμενο επίπεδο, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής, προσαρμόζοντας τα προπονητικά της προγράμματα στα σύγχρονα παγκόσμια δεδομένα, αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες της και προσφέροντας στα μέλη της καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός του προπονητικού έργου, η πληρέστερη και ορθότερη λειτουργία των προγραμμάτων Play & Stay, Ανάπτυξη παικτών κάτω των 10 ετών, Ανάπτυξη παικτών 11-14 ετών, η συνεχής επικαιροποίηση των γνώσεων  και η βελτίωση της 8μελούς προπονητικής ομάδας, η διάρθρωση της σχολής σε τομείς (Αγωνιστικός, Υποδομών Juniors Under 10,  Juniors 11-16 , Ενηλίκων), με αντίστοιχη διάρθρωση της προπονητικής ομάδας και η πιο ολοκληρωμένη σχηματοποίηση του προγράμματος μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και εξέλιξης των παικτών,  από την πιο μικρή ηλικία εισαγωγής στην Ακαδημία μέχρι την ενηλικίωσή τους, είναι οι βασικοί στόχοι της επόμενης μέρας της ΚΤΑ. Για την επίτευξη όλων των παραπάνω, από τη φετινή χρονιά η προπονητική ομάδα αναβαθμίζεται και θα αποτελείται πλέον και από καταξιωμένους έμπειρους τεχνικούς και από νέους προπονητές με πολύ καλές προοπτικές.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Continue reading